Tamara Ostojić

Tamara Ostojić je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu 2005. godine. Tamara je upisana u Beogradsku advokatsku komoru 2009 godine. Svoju profesionalnu karijeru je počela u advokatskoj kancelariji in 2006 at Jankovic, Popovic & Mitic u Beogradu i kasnije u kancelariji Prica i Partneri. Pre nego što se priključila kancelariji Blečić i Partneri gospođica Ostojić je radila kao advokat specijalizovan u oblasti nekretnina i korporativnog prava. Tamara Ostojić je završila poslediplomske studije "Pravni aspekti korporativnog upravljanja" na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa IFC.

Gospođica Ostojic je učestvovala kao pravni savetnik u velikom broju stranih investicija u vezi sa kupovinom i izgradnji nepokretnosti kako "green field" i "brown field" projektima. Ona je specijalizovana u pravnom savetovanju u pravljenju kompletne dokumentacije u oblasti nepokretnosti kako od ugovora o izgradnji sa implementacijom FIDIC standarda i urbanističkih uslova, savetovanje u poreskom aspektu nekretnina, legalizaciji, kao i svih pitanja vezanim za registraciju prava na nepokretnosti i tereta.

Gospođica Ostojic je takođe specijalizovana za oblasti kompanijskog prava, stečajnog postupka, restruktuiranja i korporatinog prava.

Jezici: Srpski i engleski